- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons

Verzending

Wij verzenden uw bestelling zo snel als we kunnen. Producten die we op voorraad hebben versturen we daarom nog dezelfde werkdag. Voor een aantal producten geldt een iets langere levertijd. Dit laten wij u altijd weten. Het product met de langste levertijd bepaalt het moment waarop we je bestelling versturen.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. De bestellingen worden iedere werkdag verzonden. Als u een bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons plaatst en betaald, wordt uw bestelling de volgende dag bezorgd op het gewenste adres. Als de bestelling niet voorradig is kan het een dag langer duren. Op Zon- en Feestdagen wordt er niet bezorgd. Bestellingen die geplaatst worden in het weekend worden op dinsdag geleverd.

Wanneer u niet thuis bent op het moment van aflevering zal PostNL het pakketje bij uw buren proberen af te geven. Als dit het geval is zult u hierover een bericht ontvangen. Wanneer u liever niet hebt dat uw pakket wordt aangeboden bij de buren wanneer u niet thuis bent kunt u dit bij uw bestelling vermelden. 


Nederland

Wanneer u een bestelling plaatst van € 50,00 of meer, dan betaalt u geen verzendkosten. Bij bestellingen onder de € 50,00 betaald u € 4,95 aan verzendkosten.


België

Ook als u in België woont betaalt u geen verzendkosten bij bestellingen van € 50,00 of meer. Bij bestellingen onder de € 50,00 betaald u € 8,50 aan verzendkosten.