- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1

Betaalmethoden

BETALEN
Wij maken gebruik van verschillende betaalproviders. Iedere betaalprovider biedt verschillende manieren van betalen waaronder: Creditcard. PayPal of iDeal, Mister Cash.
Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels: • iDEAL 
  Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 • Creditcard 
  Bij deze betaalmethode kunt u gebruik maken van uw creditcard om de order af te rekenen. Betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie en uw vertrouwde omgeving voor afrekenen met creditcard. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige betaling.
 • Bancontact
  Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. De betaling wordt afgerond in de eigen internetbankieromgeving. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dat wil zeggen: het geld wordt direct overgemaakt en kan niet worden teruggedraaid. Deze manier van online betalen komt overeen met het Nederlandse iDEAL. Betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie en uw vertrouwde Bancontact omgeving. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige betaling.
 • Paypal
  Bij deze betaalmethode kunt u gebruik maken van uw PayPal account om de order af te rekenen. Betalingen verlopen via onze betaalprovider Mollie en uw vertrouwde omgeving voor afrekenen met creditcard. Hiermee bent u gegarandeerd van een veilige betaling.
 • Overschrijving
  Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt. 

  Onze betaalgegevens:

  Rekeninghouder: verf4all.nl

  Bank: Rabobank

  IBAN: NL12RABO 0158046110