- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
per pagina
Toont 1 - 12 van de 26 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,74 €
  incl btw. 2,11 €

  Bleko Terpentine een verdunningsmiddel voor alkydverven, synthetische lakken en olieverven. Ook is Blekko Terpentine geschikt voor het verwijderen van verfvlekken op linoleum en parket. Terpentine is niet geschikt als verdunningsmiddel voor latexverf en acrylverf.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  2,11 €
  1,74 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,82 €
  incl btw. 2,20 €

  Bleko Wasbenzine is een verdunningsmiddel voor synthetische verven en spuitlakken. Ook kunt u met Wasbenzine uw kwasten reinigen en vetvlekken verwijderen. Bij het verwijderen van vetvlekken dient u een kleine hoeveelheid Wasbenzine op een doek aan te brengen om vervolgens de vetvlekken weg te poetsen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  2,20 €
  1,82 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,35 €
  incl btw. 2,84 €

  Bleko Thinner is verdunningsmiddel voor celluloselakken.  Ook kunt u uw kwasten en verfspuiten met Bleko Thinner reinigen.  Thinner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. U kunt Thinner met een doek aanbrengen en het gehele oppervlak reinigen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  2,84 €
  2,35 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 7,60 €
  incl btw. 9,20 €

  Bleko Methylethylketon (MEK) is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen. Ook kunt u Bleko MEK gebruiken als hulpmiddel bij de verwerking van polyesters. Bovendien kunt u Bleko MEK gebruiken als schoonmaakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststof industrie. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  9,20 €
  7,60 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,44 €
  incl btw. 1,74 €

  Bleko Brandspiritus is geschikt voor het reinigen van onder andere ruiten, spiegels en  tegels. Tevens kan Bleko Brandspiritus gebruikt worden als brandstof voor onder meer fonduestellen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  1,74 €
  1,44 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 3,52 €
  incl btw. 4,26 €

  Bleko Rauwe Lijnolie is geschikt voor het impregneren van hout en voor het bewaren van gebruikte kwasten. Bleko Rauwe Lijnolie is een natuurproduct. Je kunt Rauwe Lijnolie verdunnen met 25% tot 50% verfverdunner, terpentine of terpentijnolie. Lijnolie Rauw droogt nooit 100%. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  4,26 €
  3,52 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,16 €
  incl btw. 2,61 €

  Bleko Kwastreiniger is geschikt voor het reinigen van kwasten en penselen die met terpentine en wasbenzine-verdunbare verven zijn gebruikt.  Ook kun je kwastreiniger gebruiken voor het reinigen en schoonmaken van bijvoorbeeld kwasten, penselen en verfrollers die je hebt gebruikt voor alkydverven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen...

  2,61 €
  2,16 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,96 €
  incl btw. 2,37 €

  Bleko Ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten. Als er oude vernis-, beits-, of verflagen aanwezig zijn dienen deze eerst verwijdert te worden. Bij het gebruik van afbijtmiddelen dient het hout goed nagewassen te worden. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  2,37 €
  1,96 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 0,66 €
  incl btw. 0,80 €

  Bleko Ammoniak 5% is geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Ammoniak nooit mengen met bleek en/of chloorproducten. Ook dient u voorzichtig te zijn met gekleurde stoffen i.v.m. de bleekfunctie van Ammoniak. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  0,80 €
  0,66 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 13,20 €
  incl btw. 15,97 €

  Bleko Spoelthinner is geschikt voor het schoonspoelen van verfleidingen en verfspuiten.  Bleko Spoelthinner is ook geschikt voor het reinigen en het ontvetten van gereedschappen. Spoelthinner is een kant-en-klaar product, direct toepasbaar.  Let op! Dit product is alleen af te halen. Dit in verband met de veiligheidswetgeving. Heeft u vragen over dit...

  15,97 €
  13,20 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 5,64 €
  incl btw. 6,82 €

  Bleko Ammoniak 15% is geschikt voor het ontvetten van schilderwerk. Ammoniak nooit mengen met bleek en/of chloorproducten. Ook dient u voorzichtig te zijn met gekleurde stoffen i.v.m. de bleekfunctie van Ammoniak. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  6,82 €
  5,64 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,94 €
  incl btw. 3,56 €

  Bleko Aceton is geschikt voor het oplossen en verwijderen van synthetische producten en gedroogde verven.  Aceton is niet bruikbaar op plastic, gecoate oppervlaktes, kunstzijde en chloorvezels. Aceton is zeer brandbaar en verdampt snel. Let op! Wij kunnen maximaal 1 liter Bleko Aceton per keer verzenden. Dit in verband met de veiligheidswetgeving. 

  3,56 €
  2,94 € Excl. BTW
Toont 1 - 12 van de 26 items