- Voor 11 uur besteld? Morgen in huis!
- Gratis verzending vanaf € 40,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Toont 1 - 5 van de 5 items
 • Snel bekijken
  tax excl. 1,74 €
  tax incl. 2,11 €

  Bleko Terpentine een verdunningsmiddel voor alkydverven, synthetische lakken en olieverven. Ook is Blekko Terpentine geschikt voor het verwijderen van verfvlekken op linoleum en parket. Terpentine is niet geschikt als verdunningsmiddel voor latexverf en acrylverf.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  2,11 €
  1,74 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  tax excl. 1,82 €
  tax incl. 2,20 €

  Bleko Wasbenzine is een verdunningsmiddel voor synthetische verven en spuitlakken. Ook kunt u met Wasbenzine uw kwasten reinigen en vetvlekken verwijderen. Bij het verwijderen van vetvlekken dient u een kleine hoeveelheid Wasbenzine op een doek aan te brengen om vervolgens de vetvlekken weg te poetsen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  2,20 €
  1,82 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  tax excl. 2,35 €
  tax incl. 2,84 €

  Bleko Thinner is verdunningsmiddel voor celluloselakken.  Ook kunt u uw kwasten en verfspuiten met Bleko Thinner reinigen.  Thinner is een kant-en-klaar product en direct toepasbaar. U kunt Thinner met een doek aanbrengen en het gehele oppervlak reinigen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  2,84 €
  2,35 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  tax excl. 3,64 €
  tax incl. 4,40 €

  Bleko Gekookte Lijnolie is geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen. Ook kan gekookte lijnolie gebruikt worden voor metalen, betonnen vloeren en plavuizen. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  4,40 €
  3,64 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  tax excl. 7,62 €
  tax incl. 9,22 €

  Bleko Siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten. Siccatief is een droger die voornamelijk wordt gebruikt voor het bij-siccativeren van oplosmiddelhoudende, luchtdrogende huisschilderverf. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  9,22 €
  7,62 € Excl. BTW
Toont 1 - 5 van de 5 items