- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
Vachtrollers

De muurverfroller is een vachtroller en deze is verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Een verfroller van een kleiner formaat maakt het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om de randen goed te verven. De synthetische vacht van de verfroller zal de verf goed opnemen en daarna weer verdeeld los laten. Het resultaat is een strak geheel met een lichte structuur, zonder dat er een grof effect ontstaat. Je kunt de synthetische vachtroller daarom bijvoorbeeld ook goed gebruiken om muurverf op waterbasis aan te brengen, maar met een synthetische vachtroller kun je ook muurverf op terpentinebasis of betonverf aanbrengen. De muurverfroller ook verkrijgbaar in bredere maten waarmee je bijvoorbeeld grote oppervlakken mee kunt verven. Ook kan er een langere stok aan de roller bevestigd worden om de roller te verlengen. Dit is vooral handig bij hogere muren. 

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,57 €
  incl btw. 1,90 €

  Muurverfroller fijn van Anza werkt zeer goed en pluisvrij. 

  1,90 €
  1,57 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,03 €
  incl btw. 1,25 €

  Muurverfrollers Microvezel 9 mm zijn gemaakt van een speciale gemodificeerde oplosmiddelbestendige polyestervezel met een poolhoogte van 9 mm. Deze rollers zijn uitermate geschikt voor het aanbrengen van meerdere soorten (muur)verven op gladde ondergronden en kan tot 6 maal zijn volume aan verf opnemen. 

  1,25 €
  1,03 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,93 €
  incl btw. 3,55 €

  Originele Super Champion vachtrollers inclusief rolbeugel. Met deze professionele rollers kun je perfect muurverf verwerken. 

  3,55 €
  2,93 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,07 €
  incl btw. 1,30 €

  Meesterhand Muurverfrollers zijn perfecte rollers voor standaard muren en plafonds zoals pleisterwerk en glasweefselbehang en voor grovere werkzaamheden zoals structuurwanden, spachtelputz, sierpleister en bakstenen ondergronden. Deze muurverfrollers zijn na gebruik uit te spoelen en geschikt voor meerdere klussen.

  1,30 €
  1,07 € Excl. BTW
Toont 1 - 4 van de 4 items