- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1

Verfijn uw keuze

Geactiveerde filters:
Vachtrollers

De muurverfroller is een vachtroller en deze is verkrijgbaar in verschillende breedtematen. Een verfroller van een kleiner formaat maakt het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om de randen goed te verven. De synthetische vacht van de verfroller zal de verf goed opnemen en daarna weer verdeeld los laten. Het resultaat is een strak geheel met een lichte structuur, zonder dat er een grof effect ontstaat. Je kunt de synthetische vachtroller daarom bijvoorbeeld ook goed gebruiken om muurverf op waterbasis aan te brengen, maar met een synthetische vachtroller kun je ook muurverf op terpentinebasis of betonverf aanbrengen. De muurverfroller ook verkrijgbaar in bredere maten waarmee je bijvoorbeeld grote oppervlakken mee kunt verven. Ook kan er een langere stok aan de roller bevestigd worden om de roller te verlengen. Dit is vooral handig bij hogere muren. 

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,60 €
  incl btw. 1,94 €

  Anza Muurverfrollers Fijn is een professionele muurverfroller voor een gladde tot medium grove ondergrond. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  1,94 €
  1,60 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,31 €
  incl btw. 1,59 €

  De Meesterhand Muurverfrollers Microvezel 9 mm is een pluisvrije roller. De roller heeft een speciale vacht die gemaakt is van microvezel. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  1,59 €
  1,31 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,93 €
  incl btw. 3,55 €

  Originele Super Champion vachtrollers inclusief rolbeugel. Met deze professionele rollers kun je perfect muurverf verwerken. 

  3,55 €
  2,93 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,42 €
  incl btw. 1,72 €

  Meesterhand Muurverfrollers heeft een duurzame polyamide, geweven vacht voor een zeer hoge verfopname en gelijkmatige verfafgifte. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  1,72 €
  1,42 € Excl. BTW
Toont 1 - 4 van de 4 items