- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Keim

Wilt u verf van Keim kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Bij Verf4all.nl koopt u de Keim verven zeer voordelig! U kunt bij ons verschillende soorten muurverven van Keim bestellen. Allemaal van professionele kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. Hieronder vind u alle Keim muurverven!

Keim Buitenmuurverf
Keim Binnenmuurverf
Keim Betonverf
Keim Soldalan

De historie van Keim

De inmiddels klassiek geworden Keim is opgericht in het jaar 1878 door Adolf Wilhelm Keim. De ambachtsman en onderzoeker lukte het om van een mengsel van vloeibaar waterglas en minerale kleurpigmenten een verf te maken met een briljante kleur die tegelijkertijd bestand was tegen het klimaat ten Noorden van de Alpen. Tot op heden bestaat er nog steeds originele gekiemde objecten uit de vorige eeuw. Deze super Keim muurverf wordt wereldwijd gebruikt op de meest uiteenlopende plekken. 

Kiem monumentale kleuren.

Het selecteren van de juiste Keim kleur is een belangrijke keuze. Keim muurverven zijn puur op minerale basis en kennen de meest duurzame kleuren. De prijs van Kiem verf hangt samen met de kleur die u kiest. Kiem werkt met kleurgroepen. Iedere kleurgroep heeft een eigen prijsklasse. Meer kleurpigmenten betekent een hogere prijsklasse.
Op de kleurenkaart staat de kleurgroep vermeld bij iedere kleur.

Keim bestellen bij Verf4all.nl

Wilt u Keim verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Bij Verf4all.nl koopt u Keim zeer voordelig! Ook zorgen wij ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. In ons assortiment vind u een groot aantal verven. Keim beschikt zich over veel verschillende soorten verf die allemaal zeer duurzaam zijn. Keim verven zijn op grond van hun minerale karakter en de lange levensduur vanuit ecologisch perspectief bijzonder aan te bevelen!

Keim binnen- en buitenverven

 Keim verf is buiten toepasbaar op verschillende muren. Om buitenmuurverven goed te beschermen tegen weersinvloeden is het belangrijk om hoge kwaliteit buitenverf te gebruiken. Keim Soldalan en Keim Soldalan-ME zijn de absolute top speciaal geschikt voor het verven van uw buitengevel en andere stenen ondergronden voor buiten. 

Ook is Keim een ideale verf voor uw binnen schilderwerk. Keim binnenmuurverven kunnen voor diverse toepassingen in binnenruimtes worden gebruikt. De binnenmuurverven zijn onbrandbaar en vrij van boiciden. Ze geven een goede dekking en zijn schimmelwerend vanwege alkaliteit en mineraal.

Duurzaamheid van Keim muurverf

Keim is wel zo de bekendste naam op het gebied van duurzame en natuurlijke muurverven. Het gebruik van de Keim verf draagt bij aan een gezonde, duurzame wereld door gebruik te maken van milieuvriendelijke, minerale ingrediënten. Keim verf hecht dus niet alleen waarde aan de goede kwaliteit, maar ook aan de duurzaamheid van de verf. Keim streeft er dan ook naar om duurzame producten te ontwikkelen en produceren die zo min mogelijk belasterd zijn voor mens en milieu. 

Voordelen Keim verf

  • > Keim verf gaat extra lang mee. Keim verflagen van 100 jaar oud zijn geen uitzonderingen. Het kost daarom ook minder onderhoud. Het is dan wel belangrijk om het gekiemde oppervlak regelamtig schoon te maken met de juiste schoonmaakmiddelen. Als je daar de tijd voor neemt is de verdere onderhoud goed te voorzien. Keim verf wordt gemaakt uit natuurlijke grondstoffen die behouden blijven, en bevat geen milieubelastende stoffen.
  • > Damp-open voor uw huishouding. Een gebalanceerde vochthuishouding is belangrijk voor het krijgen vaan een gezond binnenklimaat.  Keim verf is een zeer goed waterdampdoorlatend waardoor het vocht door de muur naar buiten kan worden gevoerd. Een met keim geverfde gevel neemt weinig water op, dat komt door de minerale oppervlak.  Bovendien zijn dankzij zijn alkaliteit en snelle opdroging gekeimde muren en gevels onaantrekkelijk voor algen en schimmels.
  • > Blijft lang mooi. Veel verven veranderen onder invloed van verontreiniging en uv-straling in het zonlicht waardoor de bonte kleuren dof worden. Kiem verf gebruikt anorganische pigmenten die uv bestendig zijn en voor egale ingekleurde vlakken zorgen die niet verkleuren of verbleken door het zonlicht of luchtverontreiniging.
  • > Gevels blijven extra lang schoon. Silicaatverven zijn antistatisch en niet thermoplastisch. De verflagen worden dus niet kleverig onder invloed van zonlicht of hoge temperaturen.
  • > Zuiver natuurlijk mineraal. De samenstelling van Keim verf bestaat zuiver uit minerale bestandsdelen. Het natuurlijke bindmiddel is kaliumsilicaat dat een chemische reactie met minerale ondergronden aangaat. De gebruikte pigmenten worden gewonnen uit mineralen, zijn extreem kleurvast en verbleken niet. Om de benodigde laagdikte te krijgen wordt marmermeel, kwarts of een ander steenmeel als vulstof gebruikt.

Populaire Keim producten

> De Keim Royalan was de eerste muurverf van de fabrikant Keim. De Royalan muurverf is een veel gebruikte verf, toch is er een verbeterde variant met extra toevoegingen op de markt gebracht. Dit is de Keim Soldalan. De Keim Soldalan is dan ook de meest verkochte van de twee. Door de toevoegingen in de Keim Soldalan is er een mindere opname mogelijk van donkere pigmenten. Daardoor worden de donkere kleuren nog steeds uitgevoerd met de Keim Royalan. U kunt daarom bij de lichtere kleuren het best de Keim Soldalan gebruiken en bij de donkere kleuren de Keim Royalan

> Keim Innostar en Keim Ecosil-ME zijn de meest hoogwaardige varianten voor binnen o.a. schrobklasse 1, extreem mat van kleur en maximale schuurbestendigheid.

> Keim Biosil is geschikt voor de meer gevoelige plaatsen in huis. De Keim Biosil en Keim Optil hebben een zeer bijzondere kleurintensiteit en schrobklasse 2.

  • Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Keim. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Op zoek naar Keim Soladan of een ander Keim product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl