- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Lijmkit

In deze categorie vindt u alle lijmkitten die Verf4all u biedt. De lijmkitten zijn geschikt voor binnen en buiten en hebben een sterke werkingskracht. Heeft u nog vragen of wilt u advies over welke lijmkit u het beste kan gebruiken? U mag ons gerust bellen of mailen!

Toont 1 - 5 van de 5 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,22 €
  incl btw. 7,53 €

  Den Braven High Tack Lijmkit is een constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie. Koker van 290 ml In de kleuren wit en zwart

  7,53 €
  6,22 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,35 €
  incl btw. 7,68 €

  Soudal Fix All Turbo is een hoogwaardige, neutrale, elastische één-component lijmkit op basis van SMX-polymeer met een zeer snelle krachtopbouw. Zeer snel handvast en snelle krachtopbouw in dunne lijmlaag en op poreuze ondergronden Zeer hoge eindsterkte Goed verwerkbaar Goede hechting op de meeste ondergronden

  7,68 €
  6,35 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,40 €
  incl btw. 7,74 €

  Soudal Fix All High Tack is een extreem sterke lijmkit met een zeer hoge aanvangshechting. Het product is perfect voor het  afdichten en monteren van allerlei zware bouwmaterialen op alle ondergronden en in alle omstandigheden. 

  7,74 €
  6,40 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,37 €
  incl btw. 7,71 €

  Soudal Fix All Flexi is een universele, hardelastische lijm- en voegkit op basis van MS-Polymeren. Geschikt voor gebruik op alle ondergronden. Zeer geschikt voor alle sanitaire, binnen- en buitenvoegwerk. Geschikt voor vochtige, niet poreuze ondergronden. Overschilderbaar met de meeste watergedragen verven.

  7,71 €
  6,37 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 4,79 €
  incl btw. 5,80 €

  Bison Montagekit Original is een extra sterke, universele, vullende montagelijm op basis van neopreenrubber. De  Bison Montagekit Original is voor het eenvoudig en vast bevestigen van o.a. hout, metaal, kunststof. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  5,80 €
  4,79 € Excl. BTW
Toont 1 - 5 van de 5 items