- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.0
Remmers

Wilt u verf van remmers kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van remmers. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor proffessionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit onze uitgebreide assortiment.

Remmers Induline
Remmers HK-Lazuur
Remmers Tuinhuis Beits
Remmers Funcosil
Remmers UV Long Life UV
Remmers Tuinhoutolie
Remmers Reinigen
Remmers Overig
Remmers Vloer Coatings

Remmers beits bij Verf4all

 

De historie van Remmers 

De Remmers groep werd in 1949 opgericht door Bernhard Remmers en is ook nu nog een onafhankelijk familiebedrijf. Remmers is een specialist in de productie van de bouwchemische producten, houtverven en -lakken en industriële lakken. Het bedrijf telt ongeveer 1.500 werknemers, meer dan 400 probleemoplossende productsystemen en een decennialange ervaring in de belangrijkste competentiedomeinen in onze sector.

Wij bieden een reële meerwaarde in de samenwerking met nationale en internationale partners. Wanneer het gaat om veilige en betrouwbare systemen, een competente expertise en een service op maat van de klant, is Remmers de absolute marktleider.

 

Remmers kopen bij Verf4all

Wilt u Remmers producten kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Wij geven standaard hoge korting op alle kwaliteitsproducten van Remmers. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u  eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. In ons assortiment vindt u een groot aantal Remmers producten. Remmers beschikt over veel verschillende soorten producten die aan allemaal zeer duurzaam zijn. Er zijn Remmers producten voor binnen en voor buiten en voor allerlei verschillende ondergronden. Het merk Remmers staat bekend om de hoogwaardige producten. Remmers producten zijn eenvoudig te gebruiken met de juiste benodigdheden. Remmers producten kunnen op veel meer verschillende ondergronden gebruikt worden dan alleen tuinhuisjes en schuttingen. Er zijn bijvoorbeeld ook Remmers producten voor beton, parket, gevels of gips. Dit laat goed zien hoe uitgebreid het assortiment van Remmers is.

Wij verzenden uw bestelling nog dezelfde dag als uw bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons geplaatst en betaald is. Uw bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL bezorgd op het gewenste adres.

Hebt u uw Remmers producten direct nodig? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of uw bestelling voorradig is.

 

Remmers binnen- en buitenproducten

Om buitenmaterialen goed te beschermen tegen weersinvloeden is het belangrijk om hoge kwaliteit buitenbeits te gebruiken. Remmers heeft diverse producten voor verschillende doeleinden die allemaal geschikt zijn voor een duurzame klus buiten, denk aan schuttingen, tuinhuisjes, veranda’s, pergola’s, tuinmeubelen en gevels. Ook de binnenproducten van Remmers zijn van hoge kwaliteit. Remmers wordt door veel professionele schilders gebruikt voor zowel binnen als buitenklussen. De Remmers binnenproducten blinken uit in kwaliteit en duurzaamheid. Elke klus blijft voor een lange tijd in perfecte staat met de hoogwaardige producten van Remmers.

 

Populaire Remmers producten

Remmers staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals Remmers HK-LazuurRemmers HK-Lazuur behoort tot een van de populairste producten van Remmers. Met Remmers HK-Lazuur beschermt op natuurlijke wijze het hout 10 jaar tegen weersinvloeden en UV-straling. 

Een ander populair product is Remmers Induline GW-310. Remmers Induline GW-310 is geschikt voor het beschermen van hout buiten tegen blauwschimmel, houtrot en algen. Remmers Induline GW-310 wordt veel gebruikt voor het behandelen van gevelbekleding, tuinhuisjes, schuttingen en veranda’s.

Remmers Tuinhuis Beits Color is een watergedragen beits. Remmers Tuinhuis Beits Color is een zeer goede, dekkende verf voor hout en andere ondergronden. Remmers Tuinhuis Beits Color is geschikt voor hout binnen en buiten, voor rolluiken, gevelbetimmeringen, tuinhuisjes, hekwerken, schuttingen, zinken dakgoten en blik. Het kan toegepast worden als grondlaag voor- en aflak.

Remmers HK-Lazuur in combinatie met Remmers Long Life UV

Beschermt uw tuinhout (met name Douglas-, Lariks- en Eikenhout) tegen vergrijzing door UV-straling en de originele houtkleur te behouden. 

Remmers Long Life UV zet u als eindlaag over de Remmers HK-Lazuur.

Het combinatieproduct met Remmers HK-Lazuur wordt veel verkocht als alternatief op de HK-Lazuur Douglas, welke uw hout ook beschermt tegen vergrijzing door UV-straling, maar meer pigmentering bevat. Hierdoor krijgt uw hout een meer oranje/rode kleur.

Advies:

o   2 lagen Remmers HK-Lazuur is samen 250 ml per m2 (bij geschaafd hout de 250 ml in 3 lagen aanbrengen)

o   2 lagen Remmers Long Life UV is 150 ml per m2. Bij geschaafd hout de 250 ml in 3 lagen aan brengen. (Dit omdat geschaafd minder opneemt en de kans op te veel uitsmeren dan groot is vandaar in 3 lagen de zelfde hoeveelheid als bij fijnbezaagd in 2 lagen)

 

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Remmers. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Op zoek naar Remmers HK-Lazuur?  of een ander Remmers product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl