- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Vista

Wilt u Vista verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Vista. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment.

Vista Aqua
Vista Lak
Vista Wegen
Vista Primer
Sudwest
Vista overig

Vista producten bij Verf4all

De historie van Vista

In 1979 neemt Leo Reichert een handelsonderneming in verfspecialiteiten over. Het bedrijf is dan nog gevestigd in Elden, vlakbij Arnhem. In 1979 verhuist Leo het bedrijf naar Voorburg, zodat hij zijn tijd beter ik kan delen. Verder wordt het productassortiment beter afgestemd op de professionele verwerker en gaan de leveringen voortaan via groothandels. Het assortiment van Vista krijgt een reorganisatie, waardoor het beter past bij de wensen en behoeften van de professionele verwerker van specifieke verfspecialiteiten. Door midden van scholing, demonstraties, schriftelijke adviezen en persoonlijke ondersteuning zet Vista de volgende stap naar een bekende en erkende leverancier in Nederland.

Vista kopen bij Verf4all

Wilt u Vista producten kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Wij geven tot wel meer dan 40% korting op de kwaliteitsproducten van Vista. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Vista beschikt over veel verschillende soorten producten die aan allemaal zeer duurzaam zijn. Wij verzenden uw bestelling nog dezelfde dag als uw bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons geplaatst en betaald is. Uw bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL bezorgd op het gewenste adres.

Hebt u uw Vista producten direct nodig? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of uw bestelling voorradig is.

Populaire Vista producten

Vista staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals Vista Aqua 2K PU Clear Extra MatVista Aqua 2K PU Clear Extra Mat is een van de populairste producten van Vista.

Een ander populair product is Vista universele beschermingslakVista universele beschermingslak is een blanke, universele, watergedragen lak op polyurethaanbasis. 

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Jotun. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Bent u op zoek naar Jotun Demidekk of een ander Jotun product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl