- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1

Verfijn uw keuze

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Herbol

Wilt u verf van Herbol kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Herbol. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment.

Toont 1 - 3 van de 3 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 59,59 €
  incl btw. 72,10 €

  De Herbol Zenit Power is een hoogwaardige, zeer goed dekkende, matte binnenmuurverf op basis van een polyvinyldispersie. Zeer goede dekkracht, klasse 1 volgens DIN EN 13300 Schrobvast volgens DIN EN 13300 klasse 1 Weekmaker- en oplosmiddelvrij Geurarm Gemakkelijke verwerking Volledig mat na droging

  72,10 €
  59,59 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 65,28 €
  incl btw. 78,99 €

  Herbol Latex Profiweiss is een matte, schrobvaste binnenmuurverf op basis van een copolymeerdispersie. Uitstekend reinigbaar (klasse 1 volgens DIN EN 13300) Goede dekkracht (klasse 2 volgens DIN EN 13300) Geurarm Toepasbaar op gasweefselbehang Mat uiterlijk. Gemakkelijke verwerking

  78,99 €
  65,28 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 89,26 €
  incl btw. 108,00 €

  Herbol Herbidur Matt is een watergedragen, goed dekkende, duurzame en matte buitenmuurverf op acrylaatbasis. Weerbestendig Hoge dekkracht  Waterdampdoorlatend Gemakkelijk reinigbaar

  108,00 €
  89,26 € Excl. BTW
Toont 1 - 3 van de 3 items

Herbol verf bij Verf4all

De historie van Herbol

Herbol is een van de oudste Duitse merken voor professional coatings. Het is opgericht in Keulen in 1844. Sinds 1999 is het merk Herbol onderdeel van Akzo Nobel Deco GmbH. Het assortiment is uitermate geschikt voor projecten waar efficiënt gewerkt moet worden, in tijd en geld. De verven van Herbol hebben al jaren een uitstekende reputatie. Onze producten beantwoorden aan de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van verftechnologie, kleurentrends en milieuwetgeving.

Herbol kopen bij Verf4all

Wilt u Herbol verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Herbol. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Herbol beschikt over veel verschillende soorten verf die allemaal zeer duurzaam zijn. 

Heeft u uw Herbol verf direct nodig? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of uw bestelling voorradig is.

De duurzaamheid van Herbol verf

Verf van Herbol staat niet alleen bekend om de kwaliteit, maar ook om de duurzaamheid. Herbol produceert verf die een minimale impact heeft op het milieu.

Binnen- en buiten muurverven

Herbol heeft verschillende binnen-en buitenmuurverven van professionele kwaliteit.

De kleur van Herbol verf

Wij bieden Herbol verf aan in wit, lichte kleuren en donkere kleuren.

Populaire Herbol producten

Herbol staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals Herbol Zenit power. Herbol Zenit power is de topper op het gebied van binnenmuurverf en een van de populairste producten van Herbol. Herbol Zenit power is prettig te verwerken, net zoals alle andere kwaliteitsproducten van Herbol. 

Een andere populaire binennmuurverf van Herbol is Herbol Latex ProfiweissHerbol Latex Profiweis is net als de Herbol Zenit power de topper op het gebied van binnenmuurverf en een van de populairste producten van Herbol. Herbol Latex Profiweiss is zeer goed dekkend en is geurarm.

Een populaire buitenmuurverf van Herbol is Herbol Herbidur Matt. Herbol Herbidur Matt is een watergedragen, goed dekkende, duurzame en matte buitenmuurverf op acrylaatbasis. 

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Herbol. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Bent u op zoek naar Herbol Zenit power of een ander Herbol product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? Kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06-19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl