- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Jotun

Wilt u verf van Jotun kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Jotun. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment.

Jotun Dekkend
Jotun Transparant
Jotun Vloercoatings
Jotun Reinigen

Jotun verf bij Verf4all

De historie van Jotun

De Jotun Group is een toonaangevende leverancier van verven en poedercoatings. Jotun is in 1926 opgericht door Odd Gleditsch. Jotun heeft 62 bedrijven en 40 productiefaciliteiten op alle continenten. Jotun is vertegenwoordigd in meer dan 100 landen. Jotun levert verven en coatings die speciaal ontwikkeld zijn voor unieke omstandigheden. Ruim 40 jaar distribueert Jotun haar producten op de Nederlandse markt. Hier is Jotun vooral bekend met producten als Demidekk, Benar en Jotaproff. Jotun staat bekend om hoge kwaliteit houtverf en dekkende en transparante beitsen die voor een lange bescherming zorgen.

Jotun kopen bij Verf4all

Wilt u Jotun verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Wij geven tot wel meer dan 40% korting op de kwaliteitsproducten van Jotun. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Jotun beschikt over veel verschillende soorten verf die aan allemaal zeer duurzaam zijn. Er is Jotun verf voor binnen en voor buiten en voor allerlei verschillende ondergronden. Het merk Jotun staat bekend om de hoogwaardige producten. Jotun verf is eenvoudig te gebruiken met de juiste benodigdheden. Wij verzenden uw bestelling nog dezelfde dag als uw bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons geplaatst en betaald is. Uw bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL bezorgd op het gewenste adres.

Hebt u uw Jotun verf direct nodig? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of uw bestelling voorradig is.

Jotun binnen- en buitenverven

Om buitenmaterialen goed te beschermen tegen weersinvloeden is het belangrijk om hoge kwaliteit buitenverf te gebruiken. Jotun buitenverf heeft diverse verven voor verschillende doeleinden die allemaal geschikt zijn voor een duurzame klus buiten. Ook de binnenverf van Jotun is van hoge kwaliteit. Jotun wordt door veel professionele schilders gebruikt voor zowel binnen als buitenklussen. De Jotun binnenverven blinken uit in zowel de kwaliteit, kleur en duurzaamheid. Het resultaat van Jotun verf blijft voor een lange tijd in perfect zichtbaar. 

De duurzaamheid van Jotun verf

Verf van Jotun staat niet alleen bekend om de kwaliteit, maar ook om de duurzaamheid. Jotun produceert verf die een minimale impact heeft op het milieu. 

Jotun Houtbescherming

De houtbeschermings producten van Jotun behoren tot de absolute wereldtop. Jotun producten zijn onovertroffen en hierdoor ook zeer populair.

Jotun Vloerverf

De Jotun vloerverf behoort tot de beste van de wereld. Van garagevloer tot hangar, Jotun heeft er een goede oplossing voor. 

De kleur van Jotun verf

Een ander voordeel van Jotun is de echtheid van de kleur. Dit doet Jotun door gebruik te maken van originele kleurstoffen van hoogwaardige kwaliteit. Kleur is van groot belang voor Jotun. Dat kleur erg belangrijk is blijkt uit het kleurenmengsysteem van Jotun. De vele hulpmiddelen en kleuren collecties ondersteunen en inspireren architecten, ontwerpers en schilders. Met de kleurenwaaiers van Jotun kunt u de perfecte kleur voor uw klus kiezen. U kunt deze kleurenwaaiers kopen of lenen via onze webshop. Er zijn soorten kleurenwaaiers: kleurenwaaier demidekk ultimate tackfarg en kleurenwaaier demidekk strukturlasyr.

Populaire Jotun producten

Jotun staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals Jotun demidekk ultimate tackfargJotun demidekk ultimate tackfarg is al 40 jaar de topper op het gebied van houtbeschermingen en een van de populairste producten van Jotun. Met Jotun demidekk ultimate tackfarg bescherm je het schilderwerk tot wel 10 jaar tegen weersinvloeden en UV-straling. Jotun demidekk ultimate tackfarg is erg pretting te verwerken, net zoals al de andere kwaliteitsproducten van Jotun.

Een ander populair product is Jotun demidekk strukturlasyrJotun demidekk strukturlasyr is een watergedragen transparante houtbehandeling voor buiten. Jotun demidekk strukturlasyheeft een goede vloeiing en droogt snel. Jotun demidekk strukturlasykan worden gebruikt op nieuw houtwerk, geperst, geïmpregneerd en reeds behandeld hout. Jotun demidekk strukturlasybevat bestanddelen tegen schimmelgroei.

Een ander populair product van Jotun is Jotun trestjerner gulvmalingJotun trestjerner gulvmaling is een watergedragen zijdeglanzende één component vloerverf op basis van alkyd/polyurethaan. Jotun trestjerner gulvmaling is geschikt voor toepassing op wanden en vloeren van hout, zandcement en beton.

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Jotun. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Bent u op zoek naar Jotun Demidekk of een ander Jotun product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl