- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Global Paint

Wilt u verf van Global Paint kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Global Paint. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment.

Global Muurverf
Global Buitenverf
Global Binnenverf
Global Overig

Global Paint

Global Paint is gevestigd in Boven-Leeuwen. Sinds 1988 produceert Global paint verf. Sinds 2004 beschikt Global Paint ook over een vestiging op Curaçao, hier wordt verf gemaakt  voor met name de Caribische markt.

De prijs tot kwaliteitverhouding van Global Paint is uitstekend. Ook ontwikkelt Global Paint continu nieuwe producten. Een populair product is Global SemiMatt Wallpaint. Dit product is uitstekend geschikt voor renovatie en nieuwbouw geschikt voor de afwerking van plafond, metsel- en pleisterwerk, beton, gasbeton, gipselementen, glasweefsel en dergelijke ondergronden.

Global paint richt zich op een complete markt. U kunt bij Global Paint vinden dan ook veel verschillende producten vinden. Zo heeft Global verschillende muurverven voor binnen en buiten, ook zijn er transparante lakken, grondverven en primers van Global. Verder hebben wij ook lakverven, timmerindustrieverf, betonverven, standbouwverven, reiningsmiddelen, voorstrijk en glasweefsellijm van Global in ons assortiment.

Global Paint kopen bij Verf4all.nl

Wilt u Global Paint verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Wij geven tot wel meer dan 40% korting op de kwaliteitsproducten van Global Paint. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Global Paint beschikt over veel verschillende soorten verf die aan allemaal zeer duurzaam zijn. Er is Global Paint verf voor binnen en voor buiten en voor allerlei verschillende ondergronden. Global Paint verf is eenvoudig te gebruiken met de juiste benodigdheden. Wij verzenden uw bestelling nog dezelfde dag als uw bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons geplaatst en betaald is. Uw bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL bezorgd op het gewenste adres.

Populaire Global Paint producten

Global Paint staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals de Global SemiMatt Wallpaint voor binnen, deze verf is goed te verwerken, net zoals al de andere producten van Global Paint.

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Global Paint. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Bent u op zoek naar Global Paint Styrol Matt of een ander Global Paint product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl