- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Wijzonol

Wilt u verf van Wijzonol kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Wijzonol. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment.

Wijzonol Aqua
Wijzonol Dekkend
Wijzonol LBH
Wijzonol Muurverf
Wijzonol Metaalverf
Wijzonol Lak & Beits
Wijzonol Buitenverf
Wijzonol Binnenverf

Wijzonol verf bij verf4all

De historie van Wijzonol

Wijzonol is een onafhankelijk Nederlands familie bedrijf dat succesvol is in het maken van verf sinds 1916. Met 100 jaar ervaring zijn we vernieuwend op het terrein waar we zoveel van weten, dat komt niet doordat we alles bij het oude laten, maar juist doordat we bij de ontwikkeling van onze producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten.

Wijzonol kopen bij Verf4all

Wilt u Wijzonol verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Wij geven standaard 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Wijzonol. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment. In ons assortiment vindt u een groot aantal Wijzonol verven. Wijzonol beschikt over veel verschillende soorten verf die aan allemaal zeer duurzaam zijn. Er is Wijzonol verf voor binnen en voor buiten en voor allerlei verschillende ondergronden. Het merk Wijzonol staat bekend om de hoogwaardige producten. Wijzonol verf is eenvoudig te gebruiken met de juiste benodigdheden. Wijzonol verf kan op veel meer verschillende ondergronden gebruikt worden dan alleen muren en plaf onds. Er zijn bijvoorbeeld ook Wijzonol producten voor aluminium, kozijnen, MDF, beton, laminaat, of behang. Dit laat goed zien hoe uitgebreid het assortiment van Wijzonol is. Er zijn speciale Wijzonol producten die extreem vlekafstotend of extreem kras vast zijn, zo is er voor elke schilderklus wel een geschikte Wijzonol verf. Wij verzenden uw bestelling nog dezelfde dag als uw bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons geplaatst en betaald is. Uw bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL bezorgd op het gewenste adres.

Hebt u uw Wijzonol verf direct nodig? Neem dan contact met ons op, dan kijken wij of uw bestelling voorradig is bij ons.

Wijzonol binnen- en buitenverven

Om buitenmaterialen goed te beschermen tegen weersinvloeden is het belangrijk om hoge kwaliteit buitenverf te gebruiken. Wijzonol buitenverf heeft diverse verven voor verschillende doeleinden die allemaal geschikt zijn voor een duurzame klus buiten. Ook de binnen verf van Wijzonol is van hoge kwaliteit. Deze verf heeft een snelle droging en een stralend resultaat. Wijzonol wordt door veel professionele schilders gebruikt voor zowel binnen als buitenklussen. De 
Wijzonol binnen verven blinken uit in kwaliteit, kleur en duurzaamheid. Elke klus blijft voor een lange tijd in perfecte staat met de hoogwaardige verf van Wijzonol.

De duurzaamheid van wijzonol verf

Met de duurzame Biobased muurverven van Wijzonol maakt u altijd een bewuste keuze. De Wijzonol muurverf op basis van herwinbare grondstoffen biedt niet alleen het beste eindresultaat voor uw schilderwerk, maar verwerkt ook beter, en draagt tevens bij aan grote winst voor het milieu.

Unieke combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

De Bioseries zijn een unieke stap voorwaarts in Biobased  combinatie met hoogwaardige vewerking en kwaliteit. De duurzame muurverven van Wijzonol zijn speciaal ontwikkeld voor de professionele schilder en kwaliteitsbewuste doe-het-zelver. Duurzame en verbeterde wijzonol verwerkingseigenschappen zijn:

 

Betere vloei, baan- en aanzetvrij: De langere ‘open tijd’ en de aanpassing van de reologie en viscositeit zorgt voor een betere vloei, wordt baanvorming voorkomen en zijn er geen ‘aanzetten’ zichtbaar.

Goed verschuifbaar en een supersterk resultaat: Het maakt niet uit of de verwerking plaatsvindt middels Aires, air mix of Airlles verwarmd. De resultaten zijn superstrak en verdunnen met water is niet nodig. Lees voor meer over het verspuiten het product informatieblagrote stap vooruit in het percentage biobased grondstoffen. De Wijzotex Extra Mat BIOseries is de eerste watergedragen muurverf met een combinatie van hoogwaardige kwaliteit en een hoog

 Een groote stap vooruit in het percentage biobased grondstoffen (in categorie 40-60%). Wij kopen wijzonol biobased gronstoffen in voor onze duurzame verf. Dat wil zeggen: gemaakt van plantaardige grondstoffen die terug kunnen groeien binnen de levensduur van het product. Zo raakt deze nooit uitgeput, in tegenstelling tot fossiele grondstoffen (zoals bijvoorbeeld olie). De grootste winst voor het milieu is dat we waarde halen uit reststromen door gebruik te maken van grondstoffen uit 2e generatie biomassa. Uit de afvalstoffen van biomassa van olijven, mais en zonnebloemen wordt een heldere olie gewonnen. Deze olie is de basis van onze innovatieve bindmiddeltechnologie. Het produceren van deze voor 96% herwinbare grondstof gaat daarom niet ten koste van landbouwgrond en voedselproductie voor mens en dier.

 

 

Kortom BIOseries van Wijzonol bevatten grondstoffen die:
  •          Binnen de levensduur van de verf kunnen teruggroeien
  •          Gewonnen worden uit onuitputtelijke bronnen
  •          Verantwoord worden geproduceerd
  •          Niet ten koste gaan van de voedselketen
  •          Uniek hoog Biobased percentage: tussen 40% – 60%

 

Om te bepalen wat het  Biobased gehalte van onze verven is, meten wij het aandeel Biobased grondstoffen als percentage van het gehele product. Dat doen wij met de gecertificeerde C14 methode conform de NEN-EN 16640:2017 norm. Met het total carbon percentage (TC). Dat wil zeggen dat we het Biobased gehalte uit drukken als percentage van de verf inclusief bindmiddelen, oplosmiddelen, pigmenten, vulstoffen en dergelijke.

 

Hiermee kun je het werkelijke aandeel Biobased (hernieuwbare grondstoffen) in een product goed weergeven. Wil je het Biobased percentage van meerdere producten met elkaar vergelijken, let er dan op dat voor alle producten dezelfde meetmethode is gebruikt.

 

Alle witten en basisverven zijn oplosmiddelvrij. Afhankelijk van de gekozen kleur, gebruikte basis en gebruikte kleurpasta’s kan er een kleine hoeveelheid oplosmiddel aanwezig zijn in het product, maximaal enkele grammen per liter

De verpakking is voor 100% gemaakt van plastic uit consumenten afval. Oftewel, post consumer recyclaat. Binnen de verfindustrie is Koninklijke van Wijhe Verf de eerste op het gebied van duurzame verpakkingen. De keuze van de antraciete kleur emmer maakten we als eerste. Er zijn er nu meer die volgen.

In alle kleuren verkrijgbaar

De muurverf is niet alleen groener en beter dan alle andere traditionele muurverven maar ook verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. Wil je eerst testen bestel dan een Semppel met Biobased muurverf voor de beste kleurimpressie.

 

 Wijzonol aqua

Onder wijzonol aqua vindt de wijzonol aqua verven op waterbasis. Wijzonol aqua verven zijn geschikt voor gebruik binnenshuis. Wijzonol aqua is een verf op waterbasis die vaak binnen wordt gebruikt. Deze verf is te gebruiken voor het aflakken van bijvoorbeeld hout en beton. Wijzonol aqua wordt het meest gebruikt voor het schilderen van deuren en kozijnen. Wijzonol aqua is een water gedragen verf, maar is net zo makkelijk aan te brengen als een terpentine gedragen lak. De lak is bovendien kras- en slijtvast en vergeelt niet.

 

 

Glansgraden van Wijzonol verf

Er zijn Wijzonol verven in verschillende glansgraden. Zo is er verf zijdeglans, hoogglans of met een matte afwerking. Ook zijn er Wijzonol producten met een semi-matte, hal glanzende of ei glanzende afwerking. Hoogglans verf van Wijzonol heeft een glansgraad van meer dan 85%. Hierdoor is de verf erg goed bestendig tegen vocht en vuil. Oppervlakten waarop deze verf gebruikt is zijn ook zeer eenvoudig schoon te houden. Zijdeglanzende verf heeft een glansgraad van ongeveer 30%. Hierdoor zijn er minder onvolkomenheden in het geverfde oppervlak te zien dan bij hoogglans verf. Zijdeglanzende verf is over het algemeen gemakkelijker aan te brengen dan hoogglanzende verf. Ook heeft Wijzonol een aantal half glanzende verven. Half glans verf van Wijzonol heeft een glansgraad van ongeveer 70% en is erg goed bestand tegen afschrobben.

 

De kleur van Wijzonol verf

Een ander voordeel van Wijzonol verf is de echtheid van de kleur. Dit doet Wijzonol door gebruik te maken van originele kleurstoffen van hoogwaardige kwaliteit. Kleur is van groot belang voor Wijzonol. Dat kleur erg belangrijk is blijkt uit het kleurenmengsysteem van Wijzonol, dit behoort tot het beste wat de kleurentechniek te bieden heeft. De vele hulpmiddelen en kleurencollecties ondersteunen en inspireren architecten, ontwerpers en schilders. Met de kleurenwaaiers van Wijzonol kunt u de perfecte kleur voor uw klus kiezen. U kunt deze kleurenwaaiers kopen of lenen via onze webshop. Verf van Wijzonol is verkrijgbaar in vrijwel elke kleur. Heb je ergens een kleur gezien die je graag wilt gebruiken of wil je een kleur van een ander merk laten mengen? Dit kan, want Wijzonol is ook verkrijgbaar in kleuren van andere merken. Wanneer u de kleurcode invult bij uw bestelling zal de kleur die je zoekt met een mengmachine gemengd worden en kun je op een vakkundige manier aan het werk.

 

 Populaire Wijzonol producten

Wijzonol staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals Wijzonol SDT Ultra hoogglans. Wijzonol SDT Ultra Hoogglans behoort tot een van de populairste producten van Wijzonol. Met Wijzonol SDT Ultra Hoogglans bescherm je het schilderwerk tot wel 10 jaar tegen weersinvloeden en UV-straling. Wijzonol SDT Ultra Hoogglans is erg prettig te verwerken, net zoals al de andere kwaliteitsproducten van Wijzonol. Een ander populair product is Wijzonol Aqua Zijdeglans. Wijzonol Aqua zijdeglans  is een goed dekkende universele matte muurverf. Deze verf is ook zeer geschikt voor glasweefsel. Daarnaast is Wijzonol Aqua zijdeglans geurarm, waardoor ruimten na het schilderen direct te gebruiken zijn.

 

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Wijzonol. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Op zoek naar Wijzonol producten? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl