- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Boonstoppel

Wilt u verf van Boonstoppel kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Verf4all geeft tot wel 40% korting op alle kwaliteitsproducten van Boonstoppel. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Ook zorgen we ervoor dat u eenvoudig een keuze kunt maken uit ons uitgebreide assortiment.

Boonstoppel Exqua d'or
Boonstoppel Grondverf
Boonstoppel SB
Boonstoppel Interieur
Boonstoppel Garantietex
Boonstoppel overig

Boonstoppel verf bij Verf4all

De historie van Boonstoppel

Boonstoppel Verf is opgericht in 1890. Sinds de oprichting is Boonstoppel Verf onlosmakelijk verbonden met het schildersvakmanschap. Dit blijkt ook uit de vele lakken in oorspronkelijke verfkleuren die Boonstoppel levert. Door ruim een eeuw trouw aan deze verfkleuren te blijven heeft Boonstoppel Verf een bijzondere positie binnen het schildersvakmanschap. Boonstoppel Verf is dan ook een uitstekende keuze als het eindresultaat van monumentaal niveau moet zijn.

In haar rijke geschiedenis heeft Boonstoppel Verf zich een aantal keer versterkt met betrouwbare partners. Zo leende de weduwe Boonstoppel in 1915 geld aan haar twee zoons om het bedrijf een sterkere basis te geven. Dezelfde overweging lag ten grondslag aan de beslissing om vanaf 1999 deel uit te maken van het SigmaKalon concern. Het grootschalige combineren van moderne technologieën werd vanaf dat moment immers gekoppeld aan Boonstoppels jarenlange ervaring.

De typische glans van de Boonstoppel Standverven vindt zijn oorsprong in de zogeheten japanlakken die Boonstoppel begin 1900 produceerde. De naam japanlakken vindt zijn oorsprong in lakken uit Japan met een hoge glansgraad. Ook toen al werd de hoge glansgraad verkregen door toevoeging van alkyd en standolie. Zoals de japanlakken ooit furore maakten, zo doen de standverven dat tegenwoordig nog. Het Rembrandthuis en diverse Hollandse grachtengordels danken hun glans namelijk grotendeels aan Standgroen, Standbruin, Standblauw en, niet te vergeten, Herengrachtengroen.

Toen PetroFina in 1999 fuseerde met Total, werden de respectievelijke verfdochters Sigma Coatings BV en Kalon samengevoegd tot SigmaKalon. Door deze samenvoeging profiteert Boonstoppel Verf van de faciliteiten die het concern biedt. Zaken als technische ondersteuning, productontwikkeling en distributie staan SigmaKalon op grotere schaal ter beschikking. Sinds 2008 is SigmaKalon overgenomen door het Amerikaanse PPG Industries.

Boonstoppel monumentale kleuren

Boonstoppel verf is verkrijgbaar in veel monumentale kleuren. In ons assortiment vindt u ook de Boonstoppel Monumentenwaaier Interieur met 87 monumentale kleuren gebaseerd op toegepaste kleuren tussen 1600 en 1900 in het Nederlandse interieur. Ook hebben wij de Boonstoppel Monumentenwaaier De Nederlandse Stad- en Streekwaaier in ons assortiment. De Boonstoppel Monumentenwaaier De Nederlandse Stad- en Streekwaaier heeft een uitgebalanceerde selectie van 164 kleuren die in Nederland in de loop der jaren zijn toegepast en nog steeds worden gebruikt. De waaier geeft inzicht, is praktisch en hanteerbaar.

Boonstoppel kopen bij Verf4all.nl

Wilt u Boonstoppel verf kopen en bent u op zoek naar de scherpste prijs? Wij geven tot wel meer dan 40% korting op de kwaliteitsproducten van Boonstoppel. Hierdoor betaal je de laagste prijs voor professionele kwaliteit. Boonstoppel beschikt over veel verschillende soorten verf die aan allemaal zeer duurzaam zijn. Er is Boonstoppel verf voor binnen en voor buiten en voor allerlei verschillende ondergronden. Het merk Boonstoppel staat bekend om de hoogwaardige producten. Boonstoppel verf is eenvoudig te gebruiken met de juiste benodigdheden. Wij verzenden uw bestelling nog dezelfde dag als uw bestelling op een werkdag voor 11.00 bij ons geplaatst en betaald is. Uw bestelling wordt dan de volgende dag door PostNL bezorgd op het gewenste adres.

Boonstoppel binnen- en buitenverven

Om buitenmaterialen goed te beschermen tegen weersinvloeden is het belangrijk om hoge kwaliteit buitenverf te gebruiken. Boonstoppel buitenverf heeft diverse verven voor verschillende doeleinden die allemaal geschikt zijn voor een duurzame klus buiten. Ook de Boonstoppel binnenverf is van hoge kwaliteit. Boonstoppel wordt door veel professionele schilders gebruikt voor zowel binnen als buitenklussen. De Boonstoppel binnenverven blinken uit in zowel de kwaliteit, kleur en duurzaamheid. Het resultaat van Boonstoppel verf blijft voor een lange tijd in perfect zichtbaar.

De duurzaamheid van Boonstoppel verf 

Boonstoppel hecht niet alleen waarde aan de kwaliteit, maar ook aan de duurzaamheid van verf. Boonstoppel treeft er dan ook naar om duurzame producten te ontwikkelen en produceren die zo min mogelijk belastend zijn voor mens en milieu. Duurzame Boonstoppel producten hebben een langere onderhoudscyclus. Hierdoor hoeft u minder verf te gebruiken en hebt u lagere onderhoudskosten.

Populaire boonstoppel producten

Boonstoppel staat vooral bekend om een aantal van de populaire producten, zoals Boonstoppel Garantie Hoogglans SB en Boonstoppel Garantie Zijdeglans SB, deze zijn al lang bekend voor hun goede kwaliteit, en lange glansbehoud.
De Boonstoppel Garantie Exqua d'oGrondverf en de Boonstoppel Garantie Exqua d'or Hoogglans  behoren tot de nieuwere verf,
maar ook de beste, zij staan bekend om hun uitstekende dekking en superieure vloeiing, en geven een mooi en streeploos eindrestaulaat!

 

Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over Boonstoppel. Kijk op onze website om ons uitgebreide assortiment te ontdekken. Bent u op zoek naar Boonstoppel  Garantie Hoogglans SB of een ander Boonstoppel product? In ons assortiment kunt u het vinden. Weet u niet goed welke verf u nodig hebt? U kunt ons telefonisch om advies vragen op het telefoonnummer 06 - 19 02 92 44. U kunt uw vragen ook via de mail stellen via ons mailadres info@verf4all.nl