- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Ovale kwast

Ronde kwasten en ovale kwasten zijn geschikt voor verschillende verfklussen, met een kleiner oppervlak dan het platte model. De dunne draad rondom de kwast is goed geschikt om de haren samen te houden. Deze verfkwast maakt het makkelijk om de verf goed uit te strijken en die heel egaal aan te brengen.

Voor waterbasis

Voor synthetische basis

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,96 €
  incl btw. 10,84 €

  De Goudhaantje kwast ovaal is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  De kwast heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is geschikt voor de verwerking van synthetische verven, maar is minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen! 

  10,84 €
  8,96 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,32 €
  incl btw. 7,65 €

  Nieuwe kunststofharen kwast, perfecte vloeing, goed besnijden, uitstekend geschikt voor de huidige generatie lakken.

  7,65 €
  6,32 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,60 €
  incl btw. 10,41 €

  Ovale kwast voorzien van de speciale Staalmeester polyester mix, reeds bolgezet en inzetbaar voor werk op kleinere oppervlakken zoals o.a. kozijnen maar ook prima te gebruiken voor grotere oppervlakken als deuren.

  10,41 €
  8,60 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 4,49 €
  incl btw. 5,43 €

  De Goudhaantje Hoekkwast is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Deze Hoekkwast van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  5,43 €
  4,49 € Excl. BTW
Toont 1 - 4 van de 4 items