- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Retourneren Inloggen Bel ons
9.1
Kwasten

Op onze website vindt u verschillende soorten kwasten. Elk soort verf vraagt om een ander soort kwast. We hebben kwasten met haren van varkenshaar, met synthetische haren of met kunststof haren. Deze kwasten zorgen voor en optimaal resultaat van het schilderwerk. Bij het zoeken van een kwast is het belangrijk dat u eerst de soort verf selecteert omdat niet alle kwasten voor elke verf geschikt zijn. Voor verf op waterbasis hebt u een andere kwast nodig dan bij synthetische verf.

Dat de punten gespeten zijn omdat de verf zich beter op de haren vasthoudt, waardoor een goede verdeling van de verf op de ondergrond merkbaar beter is, ook moeten de haren in de juiste vorm staan. Het touwtje om de haren (woeling) biedt een langere levensduur.

Of je en platte of ronde kwast kiest is afhankelijk wat je wilt gaan schilderen. Platte kwasten zijn over het algemeen een stuk groter dan ronde kwasten. Bij het schilderen van houtwerk zoals deuren, kozijnen kunt u het best een ronde kwast gebruiken. Omdat je met een ronde kwast de verf veel beter kunt verdelen dan met een platte kwast kun je de grotere oppervlakken het best ook schilderen met een ronde kwast. Bij dunnere soorten verf, zoals een beits raden wij het gebruik van een platte kwast aan. Hieronder kunt u doorklikken naar de soort kwast die u nodig hebt en daarna kunt kiezen of u de kwast wilt gebruiken voor verf op waterbasis of voor synthetische verf.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 28 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,80 €
  incl btw. 8,23 €

  De Goudhaantje kwast patentpunt is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Deze ronde kwast van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  8,23 €
  6,80 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 16,78 €
  incl btw. 20,30 €

  De Goudhaantje kwast ovaal is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar. Kwast met een bus van koper Steel van gelakt hout Geschikt voor de verwerking van synthetische verven

  20,30 €
  16,78 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 5,51 €
  incl btw. 6,67 €

  De Goudhaantje platte kwast is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar. Kwast met en bus van koper Steel van gelakt hout Bedoeld voor synthetische verven

  6,67 €
  5,51 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,94 €
  incl btw. 3,56 €

  De Goudhaantje gebogen Lionpenseel is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Kwast met bus van koper Steel van gelakt hout Geschikt voor synthetische verven

  3,56 €
  2,94 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 5,33 €
  incl btw. 6,45 €

  De Staalmeester Aqua Patentpunt 2010 is een universele patentpuntkwast die geschikt is voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  6,45 €
  5,33 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,84 €
  incl btw. 10,70 €

  Ovale kwast voorzien van de speciale Staalmeester polyester mix, reeds bolgezet en inzetbaar voor werk op kleinere oppervlakken zoals o.a. kozijnen maar ook prima te gebruiken voor grotere oppervlakken als deuren. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  10,70 €
  8,84 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,90 €
  incl btw. 8,35 €

  Hoogwaardige universele hoekpenseel gevuld met de speciale Staalmeester® polyestermix, gezet in een naadloze roestvrijstalen bus die doorlekken op de ronde steel voorkomt.  Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  8,35 €
  6,90 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 7,07 €
  incl btw. 8,55 €

  Staalmeester Aqua Patentpunt 2012 is een van origine Belgische/Franse kwast is voorzien van de speciale Staalmeester© polyester mix en is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden. Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  8,55 €
  7,07 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 7,10 €
  incl btw. 8,59 €

  Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix.  Heeft u nog vragen over dit product? U mag ons altijd bellen of mailen!

  8,59 €
  7,10 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,72 €
  incl btw. 2,08 €

  Een wegwerpkwast is voor gebruik bij eenmalige schildersklusjes. Deze platte wergwerpkwasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

  2,08 €
  1,72 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,20 €
  incl btw. 1,45 €

  Een wegwerpkwast is voor gebruik bij eenmalige schildersklusjes. Deze ronde wergwerpkwasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

  1,45 €
  1,20 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 3,72 €
  incl btw. 4,50 €

  De Goudhaantje Patentpunt Purple Serie 286 is een kwast van 100% synthetische vezels. Geschikt voor watergedragen verven  Geschikt voor synthetische verven met een lage viscositeit

  4,50 €
  3,72 € Excl. BTW
Toont 1 - 12 van de 28 items