- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Binnen

Buiten

Toont 1 - 8 van de 8 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 32,13 €
  incl btw. 38,88 €

  Hechtprimer voor diverse (metalen) ondergronden binnen en buiten op basis van watergedragen acrylaathars Sikkens Redox Pur Finish Satin is verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons...

  38,88 €
  32,13 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 39,24 €
  incl btw. 47,48 €

  Twee-componenten, hoogglanzende polyurethandekverf.  Sikkens Redox Pur Finish Satin is verkrijgbaar in 1 en 5 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  47,48 €
  39,24 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 39,24 €
  incl btw. 47,48 €

  Twee-componenten, zijdeglanzende polyurethandekverf voor afwerking in epoxy-/polyurethansystemen.  Sikkens Redox Pur Finish Satin is verkrijgbaar in 1 en 5 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  47,48 €
  39,24 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 26,44 €
  incl btw. 31,99 €

  Sikkens Redox AK Primer is een roestwerende high solid primer op basis van alkydhars. 

  31,99 €
  26,44 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 26,44 €
  incl btw. 31,99 €

  Sikkens Redox AC Multiprimer is een hechtprimer voor diverse (metalen) ondergronden op basis van acrylaathars. Sikkens Redox AC Multiprimer is verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U...

  31,99 €
  26,44 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 49,58 €
  incl btw. 59,99 €

  Sikkens Redox BL Forte is een watergedragen, 2K primer/aflak voor diverse ondergronden op basis van epoxyhars voor binnen.

  59,99 €
  49,58 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 26,44 €
  incl btw. 31,99 €

  Twee-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars.

  31,99 €
  26,44 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 12,39 €
  incl btw. 14,99 €

  Sikkens PU thinner is een kwast- en rolverdunning voor de Redox AC Multi Primer.

  14,99 €
  12,39 € Excl. BTW
Toont 1 - 8 van de 8 items

Sikkens Redox

Onder Sikkens Redox vindt u een selectie hoogwaardige metaalverven van Sikkens. In ons assortiment vindt u Sikkens Redox producten voor binnen en voor buiten.

Ook hebben wij een aantal extreem weerbestendige producten, zoals Sikkens Redox Pur Finish Satin en Sikkens Redox Pur Finish High Gloss.

In ons assortiment vindt u ook een aantal Sikkens Redox primers:

Sikkens Redox AK Primer is een roestwerende high solid primer op basis van alkydhars. Redox AK Primer kan als primer worden gebruikt op metaal en kan vervolgens worden afgewerkt met diverse alkyd grondverven en dekverven.

Sikkens Redox EP Multi Primer is een twee-componenten roestwerende primer op basis van epoxyhars. Deze primer is uitsluitend voor buitentoepassing en verwerkbaar met kwast, rol en spuit.

Er zijn ook Sikkens Redox producten voor het schilderen van kunststof:

Sikkens Redox AC Multi Primer is geschikt voor het schilderen van metaal maar ook voor het schilderen van kunststof, aluminium, koper, verzinkt staal en plexiglas. Na 16 uur is dit product overschilderbaar met alkydharsproducten.

Sikkens Redox BL Forte is een watergedragen, 2-componenten primer en aflak voor diverse ondergronden op basis van epoxyhars. Dit product is uitsluitend geschikt voor binnen toepassing. Sikkens Redox BL Forte is ideaal voor bijvoorbeeld stalen balken.