- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Muurverf

Verf4all.nl heeft de verschillende soorten verf gesorteerd op ondergrond. Hier vindt u al onze muur- en plafondverven voor binnen en voor buiten. Door middel van onze handige verfwijzer kunt u eenvoudig de muurverf kiezen die u nodig heeft. Dit in combinatie met de juiste voorstrijk. In ons assortiment vindt u muurverf van Sikkens, Boonstoppel, Wijzonol, Jotun en Global Paint. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het vinden van de muurverf die u nodig heeft? U kunt ons altijd bellen of mailen!

Binnen

Onze binnenmuurverf is beschikbaar in verschillende glansgraden waardoor u kunt gaan voor een mat of juist een zijdeglans resultaat. Ook kunt u kiezen voor structuurverf om een grove of fijne afwerking te creëren. Ook hebben we speciale muurverven zoals badkamerverf, plafondverf en keukenverf (muurverf die zeer goed schoon te maken is) in ons assortiment. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het vinden van de muurverf die u nodig heeft? U kunt ons altijd bellen of mailen!

Buiten

Wij hebben een ruim assortiment muurverven die buiten te gebruiken zijn. Onze muurverven voor buiten zijn bestand tegen weersomstandigheden zoals wind, regen of veel zon waardoor uw muur lang mooi blijft. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het vinden van de muurverf die u nodig heeft? U kunt ons altijd bellen of mailen!

Structuurverf

Bij structuurverf hebt u de keuze uit fijne structuurverf en grove structuurverf. Het is bij het gebruik van structuurverf erg belangrijk om een de juiste verfroller te gebruiken. Dit komt omdat de manier waarop de structuurverf aangebracht belangrijk is voor het creëren van de structuur die u wenst.

Voorstrijk

Voorstrijk moet worden aangebracht voor het aanbrengen van de muurverf en helpt om de zuigende werking van muren te voorkomen. Na het aanbrengen van voorstrijk kan de muurverf aangebracht worden. Voorstrijk kan gebruikt worden op vrijwel alle ondergronden, zoals muren van steen, stucwerk, pleisterwerk en beton. In veel gevallen is het zo dat nieuwe muren behoorlijk zuigen waardoor er eerst voorstrijk gebruikt moet worden en er niet meteen muurverf op geschilderd kan worden omdat de muurverf anders niet goed hecht. In ons assortiment vind u voorstrijk voor binnen en buiten, of beide.

Plafondverf

Plafondverf is geschikt voor gebruik op glad pleisterwerk, op een zuigend plafond of spackplafond. Plafondverf droogt vrij traag op waardoor je de tijd hebt om heel het plafond te schilderen zonder banen, hierdoor kunnen strepen voorkomen worden. In ons assortiment kunt u plafondverf van Sikkens en andere merken vinden. Voor natte ruimten, zoals de badkamer, is er speciale badkamerverf.

Verspuitbare Muurverf

Sikkens muurverven

Wij hebben een groot aanbod van Sikkens muurverven. Met verf van Sikkens haalt u professionele kwaliteit in huis. Onze meest verkochte binnenmuurverf is de Sikkens Alphacryl Pure Mat Sf. Dit product is geschikt voor gladde muren en plafonds, ook heeft het product een hoge schrobvastheid waardoor het goed schoon te maken is. Voor meer informatie over Sikkens of voor hulp bij het vinden van de verf die u nodig heeft kunt ons altijd bellen of mailen!

per pagina
Toont 1 - 12 van de 50 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 93,51 €
  incl btw. 113,15 €

  Extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf  Sikkens Alpha Rezisto Mat is verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  113,15 €
  93,51 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 57,05 €
  incl btw. 69,03 €

  Watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, Ecosure primer voor binnenmuren.   Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is verkrijgbaar in 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  69,03 €
  57,05 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 97,78 €
  incl btw. 118,31 €

  De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer hoogstaand product voor gladde muren en plafonds. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  118,31 €
  97,78 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 82,09 €
  incl btw. 99,33 €

  Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen.  Sikkens Alphatex SF is verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  99,33 €
  82,09 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 105,20 €
  incl btw. 127,29 €

  Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans, muurverf voor binnen.  Sikkens Alphatex Satin SF is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  127,29 €
  105,20 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 56,13 €
  incl btw. 67,92 €

  Zeer matte en zeer goed dekkende, wasbare, binnenmuurverf.  Sikkens Alpha Projecttex is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  67,92 €
  56,13 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 84,00 €
  incl btw. 101,64 €

  Verspuitbare, matte, schrobvaste, muur- en plafondverf voor binnen.  Sikkens Alphacryl Easy Spray is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle lichte kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  101,64 €
  84,00 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 88,80 €
  incl btw. 107,45 €

  Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, op kleur te maken hechtprimer voor binnen en buiten.  Sikkens Alpha Primer SF is verkrijgbaar in 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen...

  107,45 €
  88,80 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 95,40 €
  incl btw. 115,43 €

  Watergedragen, isolerende, muurgrondverf voor binnen. Sikkens Alpha Isoprimer is verkrijgbaar in 5 liter. Deze verf is verkrijgbaar in wit. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  115,43 €
  95,40 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 146,68 €
  incl btw. 177,48 €

  Watergedragen, isolerende, gladde muurverf voor binnen ter voorkoming van diverse typen vervuiling.  Sikkens Alpha Isolux SF is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of...

  177,48 €
  146,68 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 105,20 €
  incl btw. 127,29 €

  Watergedragen, oplosmiddelvrije, kalkmatte, binnenmuurverf op polysiloxaan basis.  Sikkens Alphaxylan SF is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  127,29 €
  105,20 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 85,54 €
  incl btw. 103,50 €

  Watergedragen plafondverf, met lange open tijd, voor binnen. Sikkens Alphacryl Plafond is verkrijgbaar in 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in vele lichte kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  103,50 €
  85,54 € Excl. BTW
Toont 1 - 12 van de 50 items