- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen

Binnen

Buiten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 27 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 103,83 €
  incl btw. 125,64 €

  Extreem goed te reinigen matte binnenmuurverf  Sikkens Alpha Rezisto Mat is verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  125,64 €
  103,83 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 59,85 €
  incl btw. 72,42 €

  Watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, Ecosure primer voor binnenmuren.   Sikkens Alphacryl Pure Primer SF is verkrijgbaar in 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  72,42 €
  59,85 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 97,52 €
  incl btw. 118,00 €

  De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een zeer hoogstaand product voor gladde muren en plafonds. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  118,00 €
  97,52 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 89,24 €
  incl btw. 107,98 €

  Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, gladde muurverf voor binnen.  Sikkens Alphatex SF is verkrijgbaar in 1, 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  107,98 €
  89,24 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 104,65 €
  incl btw. 126,63 €

  Watergedragen, schrobvaste, oplosmiddelvrije, zijdeglans, muurverf voor binnen.  Sikkens Alphatex Satin SF is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  126,63 €
  104,65 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 61,26 €
  incl btw. 74,13 €

  Zeer matte en zeer goed dekkende, wasbare, binnenmuurverf.  Sikkens Alpha Projecttex is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  74,13 €
  61,26 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 84,00 €
  incl btw. 101,64 €

  Verspuitbare, matte, schrobvaste, muur- en plafondverf voor binnen.  Sikkens Alphacryl Easy Spray is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle lichte kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  101,64 €
  84,00 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 39,84 €
  incl btw. 48,21 €

  Sikkens Alpha Muurfix is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen. Sikkens Alpha Muurfix is verkrijgbaar in 5 liter. Deze verf is kleurloos. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen! 

  48,21 €
  39,84 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 92,02 €
  incl btw. 111,34 €

  Sikkens Alpha Primer SF is een watergedragen, op kleur te maken hechtprimer voor binnen en buiten.  Sikkens Alpha Primer SF is verkrijgbaar in 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in vele kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen...

  111,34 €
  92,02 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 53,81 €
  incl btw. 65,11 €

  Sikkens Alpha Fix Transparant is een fixeermiddel voor binnen en buiten. Sikkens Alpha Fix Transparant is verkrijgbaar in 5 en 10 liter.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen! 

  65,11 €
  53,81 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 71,49 €
  incl btw. 86,50 €

  Sikkens Alpha Aquafix is een watergedragen voorstrijkmiddel voor buiten en binnen.  Sikkens Alpha Aquafix is verkrijgbaar in 10 liter.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  86,50 €
  71,49 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 95,40 €
  incl btw. 115,43 €

  Watergedragen, isolerende, muurgrondverf voor binnen. Sikkens Alpha Isoprimer is verkrijgbaar in 5 liter. Deze verf is verkrijgbaar in wit. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  115,43 €
  95,40 € Excl. BTW
Toont 1 - 12 van de 27 items

Sikkens Alpha

Onder Sikkens Alpha vindt u verf voor muren en plafonds. Wij hebben specifieke muurverf voor binnen, maar er is ook muurverf buiten of voor zowel binnen als buiten. Onder Sikkens Alpha kunt u ook verschillende voorstrijkmiddelen vinden. Een voorstrijkmiddel fixeert de ondergrond en vermindert de zuiging ervan. Voor elke ondergrond is er wel een Sikkens Alpha muurverf.

Sikkens Alpha muurverf voor binnen

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is de beste muurverf die er is. Deze muurverf is zeer geschikt voor gladde muren en plafonds. Deze muurverf is het populairste Sikkens Alpha product uit ons assortiment. Deze verf is ook niet voor niets door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste muurverf van Nederland. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF kreeg van de Consumentenbond een 10 voor hechting en een 9,5 voor schrobvastheid. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF heeft een perfecte vloei en is daarom ook het perfecte product voor gladde wanden en plafonds. Ook voor ruimtes met invallend strijklicht is de Sikkens Alphaqryl Pure Mat SF uitermate geschikt door zijn mooie vloei en matheidsgraad. De Sikkens Alphaqryl Pure Mat SF is door zijn schrobvastheid ideaal om toe te passen in keukens, woonkamers en andere ruimtes waar intensief wordt geleefd. De Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is tevens spanningsarm en licht isolerend.

Alpha Projecttex is een populaire en goed dekkende verf van Sikkens. Deze verf is van hoogwaardige kwaliteit. De matte uitstraling van het product wordt door veel mensen gewaardeerd. Sikkens Alpha Projecttex is ook geschikt voor glasweefselbehang.

Ook Sikkens Alphatex is uitstekende keuze voor op de muur. Sikkens Alphatex heeft een uitstekende dekkracht en heeft schrobvastheidsklasse 1.

Bent u op zoek naar een vlekafstotende en makkelijk te reinigen muurverf? Dan raden wij de Sikkens Alpha Rezisto Mat aan. Deze verf is goed bestand tegen invloeden zoals vet, eten en schoenstrepen. Vlekken kunnen makkelijk verwijderd worden zonder dat de verflaag wordt aangetast. De Stain Shield Technology in de Alpha Rezisto Mat zorgt voor een permanente barrière waardoor vet, vloeistoffen, vuil en vlekken niet kunnen binnendringen in het oppervlak.

Bent u op zoek naar muurverf met een metallic effect? Dan is Sikkens Alpha Metallic een goede keuze. Alpha Metallic is een decoratieve watergedragen effectverf voor binnenmuren. De Alpha Metallic muurverf geeft op een gladde of juist gestructureerde muur een zeer fraai resultaat, door de reflecterende lichtval op de metaaldeeltjes ontstaat een sprankelend effect. Alpha Metallic is eenvoudig te verwerken op steenachtige ondergronden binnenshuis, het mooiste resultaat wordt verkregen op plaatsen waar veel (zon)licht is. Sikkens Alpha Metallic is mengbaar in de metallic kleuren uit de Alpha Metallic waaier.

 

Sikkens Alpha muurverf voor buiten

Sikkens Alphaloxan is een gladde muurverf voor buiten. Sikkens Alphaloxan is watergedragen en uitstekend vervuiling- en weerbestendig. Ook bevat deze muurverf een beschermende film voor het vertragen van de aangroei van micro-organismen. Deze eigenschappen maken Sikkens Alphaloxan bijzonder geschikt voor muren die goed onderhouden moeten worden of muren die erg kwetsbaar zijn. Een eigenschap van deze muurverf is dat deze ervoor zorgt dat het vocht door de muur naar buiten kan trekken, zodat er geen beschadiging kan ontstaan. Sikkens Alphaloxan is wel regendicht waardoor het vocht wel naar buiten kan maar niet naar binnen kan komen. Deze eigenschappen maakt Sikkens Alphaloxan bijzonder geschikt voor gebruik bij monumenten, kerken en nageïsoleerde woningen, pleisterwerk, metselwerk en oude intacte verflagen.

Bent u op zoek naar een scheur overbruggende muurverf voor buiten? Dan raden wij de onderstaande producten aan:

Sikkens Alphaloxan Flex, deze verf is toepasbaar als renovatieverf voor pleisters op nageïsoleerde buitengevels. Ook geschikt voor ruwe gepleisterde ondergronden, pleisters die haarscheurtjes vertonen en metselwerk.

Sikkens Alpha Topcoat Flex is ook een  scheur overbruggende elastische kwaliteitsverf voor buitenmuren. Sikkens Alpha Topcoat Flex is geschikt voor alle soorten metselwerk, stucwerk, pleisterwerk. Deze muurverf is ook geschikt voor gebruik over bestaande muurverflagen.