- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Lak & beits

Verf4all.nl heeft de verschillende soorten verf gesorteerd op ondergrond. Hier vindt u al onze lakken en beitsen voor binnen en voor buiten. Door middel van onze handige verfwijzer kun je eenvoudig de lak of beits kiezen die je nodig hebt. In ons assortiment vindt u verf van Sikkens, Rigostep, Wijzonol, Vista en Jotun. Heeft u vragen over ons assortiment of heeft u hulp nodig bij het vinden van de verf die u nodig heeft? U kunt ons altijd bellen of mailen!

Binnen

In ons assortiment hebben wij verschillende lakken en beitsen die voor gebruik binnenshuis geschikt zijn. Er zijn een aantal verschillen tussen een lak en een beits. Een voordeel van beits is dat het is vochtregulerend is waardoor vocht niet wordt opgesloten door bijvoorbeeld een laklaag. Ook kun je beits meteen op de geschuurde ondergrond aanbrengen, er is dus geen grondverflaag nodig. Beits is tevens altijd op kleur en niet transparant. Een nadeel van beits is dat het niet verkrijgbaar is in hoogglans. Ook neemt de glans van beits sneller af dan bij een lak.

Buiten

Wij hebben verschillende lakken en beitsen voor buiten in ons assortiment. Er zijn een aantal verschillen tussen een lak en een beits. Een voordeel van beits is dat het is vochtregulerend is waardoor vocht niet wordt opgesloten door bijvoorbeeld een laklaag. Ook kun je beits meteen op de geschuurde ondergrond kan aanbrengen, er is dus geen grondverflaag nodig. Een nadeel van beits is dat het niet verkrijgbaar is in hoogglans. Ook neemt de glans van beits sneller af dan bij een lak. Kortom, beits werkt sneller en is veel donkerder van kleur en lak vloeit mooier en heeft de mogelijkheid om het transparant te verwerken.

Jotun lak & beits

U kunt ook kiezen uit verschillende Jotun lakken en beitsen. Jotun komt uit Noorwegen en is de meest verkochte verf in Scandinavië, vele houten huizen in Skandinavië zijn geverfd met Jotun. Jotun produceert verf van zeer hoge kwaliteit en is geschikt voor het verven van houten huizen, houten vloeren, betonvloeren, trappen, deuren, kozijnen, tegels, plavuizen en muren, voor zowel binnen als buiten.

Sikkens lak & beits

Met de lakken van  Sikkens haalt u professionele kwaliteit in huis. In ons assortiment kunt u alleen lakken en beitsen voor buiten vinden. Voor meer informatie over Sikkens of voor hulp bij het vinden van de verf die u nodig heeft kunt ons altijd bellen of mailen!

Wijzonol lak & beits

Met de lakken van Wijzonol haalt u professionele kwaliteit in huis. In ons assortiment vind een blanke lak van Wijzonol voor binnen, twee verschillende Wijzonol LBH lakken voor buiten en een dekkende tuinbeits voor buiten. Voor meer informatie over Wijzonol of voor hulp bij het vinden van de verf die u nodig heeft kunt ons altijd bellen of mailen!

Toont 1 - 11 van de 11 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 34,00 €
  incl btw. 41,14 €

  Wijzonol Aqua Kleurbeits is een matte, waterverdunbare, beperkt filmvormende transparante kleurbeits met een hoog inkleurend vermogen op basis van acrylaat technologie. Wijzonol Aqua Kleurbeits is verkrijgbaar in een 1 liter verpakking. Deze verf is te mengen in veel transparante kleuren.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of...

  41,14 €
  34,00 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 63,29 €
  incl btw. 76,59 €

  Watergedragen, licht filmvormende, sneldrogende, transparante beits voor buiten. Sikkens Cetol BLX-Pro is verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter. Deze verf is kleurloos en is te mengen in vele transparante tinten via het Sikkens kleurenmengsysteem.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  76,59 €
  63,29 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 27,17 €
  incl btw. 32,88 €

  Vista Project Parketlak is een transparante watergedragen 1-K parketlak voor intensief belaste houten ondergronden zoals vloeren en trappen. Vista Project Parketlak Zijdeglans is verkrijgbaar in 1 en 2,5 liter.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  32,88 €
  27,17 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 46,90 €
  incl btw. 56,75 €

  Rigostep Skylt Titanium is een 2 componenten high solid polyurethaan lak op waterbasis. Rigostep Skylt Titanium is leverbaar in 1 liter (A is 0,94L, B is 0,06). Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  56,75 €
  46,90 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 29,59 €
  incl btw. 35,80 €

  Vista Universele Beschermingslak Zijdeglans is een blanke, universele, watergedragen lak op polyurethaanbasis.  Vista Universele Beschermingslak Zijdeglans is verkrijgbaar in 0,75 en 2,5 liter.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  35,80 €
  29,59 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 29,59 €
  incl btw. 35,80 €

  Vista Universele Beschermingslak Glans is een blanke, universele, watergedragen lak op polyurethaanbasis.  Vista Universele Beschermingslak Glans is verkrijgbaar in 0,75 en 2,5 liter.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  35,80 €
  29,59 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 54,65 €
  incl btw. 66,13 €

  Vista Aqua 2K PU Clear Extra Mat is een watergedragen, kleurloze, twee componenten Polyuretaan. Vista Aqua 2K PU Clear Extra Mat is verkrijgbaar in 1 kg.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen, appen of mailen!  

  66,13 €
  54,65 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 45,98 €
  incl btw. 55,64 €

  Vista Aqua 2K PU Clear Zijdeglans is een watergedragen, kleurloze, twee componenten Polyuretaan. Vista Aqua 2K PU Clear Zijdeglans is verkrijgbaar in 1 kg.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen, appen of mailen!  

  55,64 €
  45,98 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 45,98 €
  incl btw. 55,64 €

  Vista Aqua 2K PU Clear Hoogglans is een watergedragen, kleurloze, twee componenten Polyuretaan. Vista Aqua 2K PU Clear Hoogglans is verkrijgbaar in 1 kg.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen, appen of mailen!  

  55,64 €
  45,98 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 23,30 €
  incl btw. 28,19 €

  Vista Boscalit Aqua-Isoleergrond Kleurloos is een watergedragen isoleerprimer voor het isoleren van vervuilingen en inhoudstoffen in de ondergrond. Vista Boscalit Aqua-Isoleergrond Kleurloos is verkrijgbaar in 1 kg.  Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen, appen of mailen!  

  28,19 €
  23,30 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 31,86 €
  incl btw. 38,55 €

  Jotun Demidekk Ultimate Helmatt is de extra matte versie van de Demidekk Ultimate TÄCKFARG.

  38,55 €
  31,86 € Excl. BTW
Toont 1 - 11 van de 11 items