- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Plafondverf

Plafondverf is geschikt voor gebruik op glad pleisterwerk, op een zuigend plafond of spackplafond. Plafondverf droogt vrij traag op waardoor je de tijd hebt om heel het plafond te schilderen zonder banen, hierdoor kunnen strepen voorkomen worden. In ons assortiment kunt u plafondverf van Sikkens en andere merken vinden. Voor natte ruimten, zoals de badkamer, is er speciale badkamerverf.

Toont 1 - 2 van de 2 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 85,54 €
  incl btw. 103,50 €

  Watergedragen plafondverf, met lange open tijd, voor binnen. Sikkens Alphacryl Plafond is verkrijgbaar in 5 en 10 liter. Deze verf is te mengen in vele lichte kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  103,50 €
  85,54 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 84,00 €
  incl btw. 101,64 €

  Verspuitbare, matte, schrobvaste, muur- en plafondverf voor binnen.  Sikkens Alphacryl Easy Spray is verkrijgbaar in 10 liter. Deze verf is te mengen in alle lichte kleuren! (Wilt u bij het invullen van de kleurcode ook de naam/merk van de kleuren-waaier/staal invullen?) Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!  

  101,64 €
  84,00 € Excl. BTW
Toont 1 - 2 van de 2 items