- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 50,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Schildersbenodigdheden

Hier vindt u alle benodigdheden om te kunnen schilderen, zoals kwasten, schuurmiddelen, rollers en beugels.

Merken

Kwasten

Op onze website vindt u verschillende soorten kwasten. Elk soort verf vraagt om een ander soort kwast. We hebben kwasten met haren van varkenshaar, met synthetische haren of met kunststof haren. Deze kwasten zorgen voor en optimaal resultaat van het schilderwerk. Bij het zoeken van een kwast is het belangrijk dat u eerst de soort verf selecteert omdat niet alle kwasten voor elke verf geschikt zijn. Voor verf op waterbasis hebt u een andere kwast nodig dan bij synthetische verf.

Dat de punten gespeten zijn omdat de verf zich beter op de haren vasthoudt, waardoor een goede verdeling van de verf op de ondergrond merkbaar beter is, ook moeten de haren in de juiste vorm staan. Het touwtje om de haren (woeling) biedt een langere levensduur.

Of je en platte of ronde kwast kiest is afhankelijk wat je wilt gaan schilderen. Platte kwasten zijn over het algemeen een stuk groter dan ronde kwasten. Bij het schilderen van houtwerk zoals deuren, kozijnen kunt u het best een ronde kwast gebruiken. Omdat je met een ronde kwast de verf veel beter kunt verdelen dan met een platte kwast kun je de grotere oppervlakken het best ook schilderen met een ronde kwast. Bij dunnere soorten verf, zoals een beits raden wij het gebruik van een platte kwast aan. Hieronder kunt u doorklikken naar de soort kwast die u nodig hebt en daarna kunt kiezen of u de kwast wilt gebruiken voor verf op waterbasis of voor synthetische verf.

Rollers en beugels

Op onze website vindt u verschillende soorten verfrollers. We hebben viltrollers en vachtrollers. Met de juiste roller kun je grote oppervlakken schilderen. Ook kunt u kiezen uit verschillende beugels.

Vulmiddelen

Afplakken

In ons assortiment kunt u verschillende producten vinden om uw huis af te plakken voor het schilderen.

Schuurmiddelen

Schuurmiddelen zijn nodig om te schuren voor het schilderen. Je kunt schuren met losse vellen schuurpapier of met een rol schuurpapier. Als het om een groter oppervlak gaat kan het handig zijn om een schuurmachine te gebruiken. Door de ondergrond door middel van schuren te openen zorg je met de nieuwe verf voor een goede hechting. Schuurpapier is er in verschillende soorten en maten. De structuur van schuurpapier wordt bepaalt door de korrel. Deze structuur kan fijn (korrel 240), gemiddeld (korrel 120) of grof (Korrel 80 – 60) zijn. Met fijn schuurpapier kun je een bestaande laag licht op schuren terwijl grof schuurpapier een oude verflaag zal verwijderen. Als er sprake is van goed bestaand schilderwerk is schuurpapier met een fijne korrel vaak voldoende. Voor het schuren van redelijk schilderwerk is schuurpapier met een gemiddelde korrel vaak geschikt. Het grove papier is geschikt voor slecht schilderwerk. Bij slecht schilderwerk moet de oude verflaag er helemaal af geschuurd worden om opnieuw te beginnen met verven.

Reinigen en verdunnen

Gereedschap

In ons assortiment hebben we een breed aanbod aan schildersgereedschap, zoals telescoopstokken, doseerpistolen, verfemmers, glasreinigers, verfkrabbers en plamuurmessen.

Persoonlijke bescherming

Hier vindt u alle producten die u nodig hebt voor uw persoonlijke bescherming, zoals handschoenen, stofmaskers en gehoorbescherming.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 77 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 3,64 €
  incl btw. 4,40 €

  De Goudhaantje kwast patentpunt is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Deze ronde kwast van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  4,40 €
  3,64 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,96 €
  incl btw. 10,84 €

  De Goudhaantje kwast ovaal is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  De kwast heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is geschikt voor de verwerking van synthetische verven, maar is minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen! 

  10,84 €
  8,96 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,94 €
  incl btw. 3,56 €

  De Goudhaantje platte kwast is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar. Deze platte kwast van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of...

  3,56 €
  2,94 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,94 €
  incl btw. 3,56 €

  De Goudhaantje gebogen Lionpenseel is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Deze gebogen penseel van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  3,56 €
  2,94 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 4,00 €
  incl btw. 4,84 €

  De Goudhaantje Kwast Patentpunt is een kwast van gemodificeerde polyester vezels. Deze Patentpuntkwast van Goudhaantje heeft een inox bus en een steel van gelakt hout. De kwast is geschikt voor zowel watergedragen als synthetische lakken. De kwast is gemakkelijk te reinigen en slijtvast. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  4,84 €
  4,00 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,70 €
  incl btw. 8,11 €

  Hoogwaardige universele hoekpenseel gevuld met de speciale Staalmeester® polyestermix, gezet in een naadloze roestvrijstalen bus die doorlekken op de ronde steel voorkomt. 

  8,11 €
  6,70 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 5,15 €
  incl btw. 6,23 €

  Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix.

  6,23 €
  5,15 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,60 €
  incl btw. 10,41 €

  Ovale kwast voorzien van de speciale Staalmeester polyester mix, reeds bolgezet en inzetbaar voor werk op kleinere oppervlakken zoals o.a. kozijnen maar ook prima te gebruiken voor grotere oppervlakken als deuren.

  10,41 €
  8,60 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,87 €
  incl btw. 8,31 €

  Staalmeester Aqua Patentpunt 2012 is een van origine Belgische/Franse kwast is voorzien van de speciale Staalmeester© polyester mix en is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden.

  8,31 €
  6,87 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 3,79 €
  incl btw. 4,59 €

  Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. 

  4,59 €
  3,79 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,81 €
  incl btw. 3,40 €

  Hoge kwaliteit lakrol vlakke ondergrond. Zeer duurzaam. Ergonomisch, functioneel en hoogwaardige kwaliteit.

  3,40 €
  2,81 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,98 €
  incl btw. 2,39 €

  Hoge kwaliteit lakrol vlakke ondergrond. Zeer duurzaam. Ergonomisch, functioneel en hoogwaardige kwaliteit.

  2,39 €
  1,98 € Excl. BTW
Toont 1 - 12 van de 77 items