- Voor 11:00 besteld? vandaag verzonden*
- Gratis verzending vanaf € 40,-
- 100% originele verf
- Scherpe prijzen
Schildersbenodigdheden

Hier vindt u alle benodigdheden om te kunnen schilderen. Van kwasten, rollers en tape tot plamuur: Verf4all heeft het allemaal!

Merken

Kwasten

Rollers en beugels

Vulmiddelen

Afplakken

Schuurmiddelen

Reinigen en verdunnen

Gereedschap

Persoonlijke bescherming

per pagina
Toont 1 - 12 van de 77 items
 • Snel bekijken
  excl. btw 3,64 €
  incl btw. 3,64 €

  De Goudhaantje kwast patentpunt is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Deze ronde kwast van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  3,64 €
  3,64 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,96 €
  incl btw. 8,96 €

  De Goudhaantje kwast ovaal is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  De kwast heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is geschikt voor de verwerking van synthetische verven, maar is minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen! 

  8,96 €
  8,96 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,94 €
  incl btw. 2,94 €

  De Goudhaantje platte kwast is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar. Deze platte kwast van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of...

  2,94 €
  2,94 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,94 €
  incl btw. 2,94 €

  De Goudhaantje gebogen Lionpenseel is een traditionele Hollandse, handgemaakte kwast van Chinees varkenshaar.  Deze gebogen penseel van Goudhaantje heeft een bus van koper en een steel van gelakt hout. Deze kwast is met name bedoeld voor synthetische verven, en minder geschikt voor watergedragen verven. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd...

  2,94 €
  2,94 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 4,00 €
  incl btw. 4,00 €

  De Goudhaantje Kwast Patentpunt is een kwast van gemodificeerde polyester vezels. Deze Patentpuntkwast van Goudhaantje heeft een inox bus en een steel van gelakt hout. De kwast is geschikt voor zowel watergedragen als synthetische lakken. De kwast is gemakkelijk te reinigen en slijtvast. Heeft u vragen over dit product? U kunt ons altijd bellen of mailen!

  4,00 €
  4,00 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,70 €
  incl btw. 6,70 €

  Hoogwaardige universele hoekpenseel gevuld met de speciale Staalmeester® polyestermix, gezet in een naadloze roestvrijstalen bus die doorlekken op de ronde steel voorkomt. 

  6,70 €
  6,70 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 5,15 €
  incl btw. 5,15 €

  Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester polyestermix.

  5,15 €
  5,15 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 8,60 €
  incl btw. 8,60 €

  Ovale kwast voorzien van de speciale Staalmeester polyester mix, reeds bolgezet en inzetbaar voor werk op kleinere oppervlakken zoals o.a. kozijnen maar ook prima te gebruiken voor grotere oppervlakken als deuren.

  8,60 €
  8,60 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 6,87 €
  incl btw. 6,87 €

  Staalmeester Aqua Patentpunt 2012 is een van origine Belgische/Franse kwast is voorzien van de speciale Staalmeester© polyester mix en is in een punt geschoren zodat men direct probleemloos kan besnijden.

  6,87 €
  6,87 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 3,79 €
  incl btw. 3,79 €

  Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. 

  3,79 €
  3,79 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 2,81 €
  incl btw. 2,81 €

  Hoge kwaliteit lakrol vlakke ondergrond. Zeer duurzaam. Ergonomisch, functioneel en hoogwaardige kwaliteit.

  2,81 €
  2,81 € Excl. BTW
 • Snel bekijken
  excl. btw 1,98 €
  incl btw. 1,98 €

  Hoge kwaliteit lakrol vlakke ondergrond. Zeer duurzaam. Ergonomisch, functioneel en hoogwaardige kwaliteit.

  1,98 €
  1,98 € Excl. BTW
Toont 1 - 12 van de 77 items